ervaringen wim hof methode

Ervaringen Wim Hof Methode Week 3

Ervaringen Wim Hof Methode Week 3

Bekijk de video en doe de Wim Hof ademhaling zelf en ervaar wat het met je doet.

Ik laat je zien wat de Wim Hof Methode is en ik doe ook de ademtechniek voor, zodat jij zelf mee kunt doen. Doe de ademhalingstechnieken mee en ervaar dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt!

Je kunt de 10 weken video training van de Wim Hof Methode ook zelf aanschaffen en meer lezen over de mogelijkheden via deze link naar de officiële Wim Hof Methode Site

Hieronder een video van mijn ervaringen van de Wim Hof Methode. Op mijn Youtube kanaal kun je meer filmpjes bekijken. Ik zal meer films online zetten over mijn ervaringen met de Wim Hof Methode om je een zo goed mogelijke indruk te geven van de methode en wat je ermee kunt.

Via de 10 weken online training kun je de gehele Wim Hof Methode direct van Wim Hof leren. Middels mijn video’s kun je het eerst gratis zelf ervaren en dan besluiten of je wilt investeren in jezelf om de gehele methode te leren.

Zie de video van mijn ervaringen van de Wim Hof Methode van week 3

Vanaf 6 minuut in de video kun je de hele serie ademhalingsoefeningen met mij meedoen en zelf de Wim Hof ademhaling ervaren.

Voelen is begrijpen!

Indien je nog niet het GRATIS Eboek hebt ontvangen, vraag het dan aan door op deze pagina je naam en e-mail adres in te vullen en lees het Eboek “Wim Hof Ademhaling Stap voor Stap (PDF) eerst door en doe daarna de ademhalingsoefeningen mee en sta verstelt van je mogelijkheden.

Je kunt veel meer dan je denkt!

Ik zal de komende periode meer filmpjes online zetten, zodat je mijn proces er ervaringen kunt volgen. Mijn Ervaringen Wim Hof Methode. Er zijn nog een aantal leuke video’s die ik online ga zetten… Bewerken kost beetje meer tijd dan gedacht. Mogelijk zijn de filmpjes nu nog wat lang, maar ik hoop dat je er toch wat aan hebt. Ik heb ze vrijwel niet  bewerkt het gaat mij meer om dat je er iets mee kunt dan dat de filmpjes perfect zijn.

De Wim Hof Ademhaling Methode kent drie pijlers, de ademhaling, blootstelling aan de koude en de juiste mindset. Kijk op mijn Fit Of Vet Youtube kanaal voor meer video’s. Abonneer je gratis om ook de nieuwe filmpjes en updates te ontvangen.

ervaringen wim hof methode
De drie peilers van de Wim Hof Methode: Ademhaling, Mindset en Koude Training

Vind je het leuk, heb je vragen? Laat het me weten door een reactie achter te laten en dan doe ik mijn best om jouw vragen te beantwoorden.

Ik heb ook heel benieuwd naar jouw ervaringen Wim Hof Methode na het doen van de Wim Hof ademtechniek, zoals ik je leer in de video en in het GRATIS Eboek. Je kunt een reactie achterlaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.