johan lodder wim hof

Over

Wim Hof en Johan Lodder

In februari 2015 heb ik voor het eerst persoonlijk kennis gemaakt met Wim Hof en ik ben geïnspireerd geraakt door hem en zijn Wim Hof Methode.

Wim inspireert, niet alleen mij, maar ook heel veel anderen en ik vermoed dat hij ook jou inspireert om (weer) optimaal gezond te worden en je oerkracht te ervaren. Wim heeft inmiddels 23 wereldrecords op zijn naam staan.

Ik heb deze website gemaakt om mijn ervaringen te delen en te helpen om zijn boodschap met de wereld te delen. Indien je geïnteresseerd bent om de Wim Hof Methode direct van Wim Hof te leren, dan kun je zijn Wim Hof Methode – 10 Weken Online Cursus volgen. Hij en zijn team van trainers heeft deze online training gemaakt en ik volg ook deze training, heel veel mensen hebben hier baat bij en zijn enthousiast over de resultaten.

Ik ben al jaren gefascineerd door gezondheid en fitness en de drie peilers van de Wim Hof Methode vormen een uitstekende basis voor een optimale gezondheid.

Het is mijn doel om jou via deze website te inspireren om de beste versie van jezelf te worden. Wim zegt “Voelen is begrijpen” en dat is wat ik je ook adviseer. Ga ermee aan de slag en merk wat het jou brengt. Je kunt de Wim Hof Methode Online Training aanschaffen en 14 dagen proberen met een niet goed geld terug garantie.

Deze website maak ik zelf en is geen officieel onderdeel van Wim Hof, Innerlife of andere organisatie die eigenaar is van of gemanaged wordt door Wim Hof. Dat gezegd hebbende houd ik contact met Wim Hof en zijn team en de ontwikkelingen om zoveel mogelijk van de ervaringen en nieuwe doorbraken met je delen op deze website.

Ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze pagina te lezen en als je vragen hebt, iets wilt delen of “hallo” wilt zeggen, neem dan gerust via de contact pagina contact met me of en stuur me een berichtje.

Ik heb een blog met meer informatie over gezondheid en fitness daar vind je mijn online trainingen [Six Pack In 70 Dagen] en [Strakke Buik In 70 Dagen] en de Fit Of Vet Uitdaging om de beste versie van jezelf te worden. Ik help zo op mijn manier mensen om weer fit en gezond te worden. Zie voor meer informatie www.fitofvet.nl

Hartelijke groeten,

handtekeing_Johan_zwartJohan