wim hof ademhaling

Wim Hof Ademhaling Week 2

Wim Hof Ademhaling Week 2

Wim Hof Ademhaling mijn ervaringen van de week 2 en ik doe de ademhaling voor, zodat je direct mee kunt doen.

Ik laat je zien wat de Wim Hof Methode is en ik doe ook de ademtechniek voor, zodat jij zelf mee kunt doen om jij er je voordeel mee kunt doen. Doe de ademhalingstechnieken mee en ervaar wat het met je doet.

Je kunt de 10 weken video training van de Wim Hof Methode ook zelf aanschaffen en meer lezen over de mogelijkheden (in het Engels) via deze link kom je bij een pagina van de officiële Wim Hof Ademhaling Methode Website

Hier onder vast een video van mijn twee week van de Wim Hof Ademhaling Methode. Op mijn Youtube kanaal kun je meer filmpjes bekijken. Ik zal meer films online zetten over mijn ervaringen met de Wim Hof Methode om je een zo goed mogelijke indruk te geven van de methode en het programma.

Met de online training kun je de gehele methode direct van Wim Hof leren.

Ik heb ook een video gemaakt van mijn ervaringen van week 2 in het Engels. Zie hiervoor deze pagina.

Ik zal de komende periode meer filmpjes online zetten om te bekijken, zodat je mijn proces kunt volgen. Ik heb er nog een aantal die ik online moet zetten… Mogelijk zijn de filmpjes nu nog wat lang, maar ik hoop dat je er toch wat aan hebt.

De Wim Hof Ademhaling Methode kent drie pijlers, de ademhaling, blootstelling aan de koude en de juiste mindset. Je kunt hier meer over  vinden op deze website en in de nieuwe video’s.  Kijk op mijn Youtube kanaal voor meer video’s en je kunt je gratis abonneren om ook de nieuwe filmpjes en updates te ontvangen.

Vind je het leuk, heb je vragen? Laat het me weten door een reactie achter te laten en dan doe ik mijn best om jouw vragen te beantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.